Hovedgaden 28, 2.sal, 2970 Hørsholm

Administration & løn

For mange virksomheder vokser løn og administrative opgaver sig hurtigt til at blive en tung og belastende byrde. Revisorkompagniet har specialiseret sig i at assistere med stort set alle administrative opgaver, herunder bogføring, lønkørsler, kontakt til offentlige myndigheder og meget andet.
Revisorkompagniet assisterer vore kunder med administration og løn, og vi kan tilbyde nedenstående ydelser.

Løn

Revisorkompagniet administrerer løn for mindre virksomheder og vi har 2 medarbejdere, som beskæftiger sig med lønområdet. Vi indsamler løndata og indtaster løndata i lønsystemmet – du klargører løngrundlaget til os, som du mailer til os. Ved at outsource lønområdet til Revisorkompagniet undgår du således, at lønnen bliver kørt for sent, du skal ikke sætte dig ind i reglerne for ATP, A-skat, AM-bidrag, nye kørsels- og diætsatser mm. og ikke mindst slipper du for at sætte dig ind i et lønsystem og E-indkomst m.v. Ligeledes skal du heller ikke bekymre dig om at huske på, hvornår de forskellige bidrag og skatter forfalder og skal betales, såfremt du vælger at vi assisterer med dine lønkørsler via lønbureau. Tag en snak med os om lige netop dit behov, så hjælper vi dig med din virksomheds lønudbetalinger til medarbejderne.

Totaladministration

– Momsafstemning og momsindberetninger
– Klargøring af netbankbetalinger til endelig betalingsgodkendelse af virksomhedens ledelse
– Fakturering til kunder
– Afstemning og opfølgning af debitorer til indbetaling
– Lønadministration
– Indberetninger til offentlige myndigheder
– Budgetter samt budgetopfølgning
– Løbende kontakt til bankforbindelse, advokater m.m.
– Derudover står vi for regnskabsudarbejdelsen samt indberetning til myndighederne, selvangivelsen, indberetning af eventuelt udbytte samt udbytteskat m.v.

Administration

Administrationsområdet består af uendelig mange ting. Her er eksempler på, hvad Revisorkompagniet udfører for vore nuværende kunder på administrationsområder.